maandag, november 10, 2008

Topcouturier Sheguang Hu presenteert wintercollectie Hu met cd mix van Willem
Topcouturier Sheguang Hu presenteert wintercollectie 2009-2010

Op 21 november a.s. neemt topcoututier Sheguang Hu u tijdens een spetterende show mee naar zijn geboorteland.

De Eusebiuskerk in Arnhem vormt het decor van een bijzondere modeshow. De inspiratiebron voor de wintercollectie 2009-2010 ligt bij de Olympische Spelen in China. De vele indrukken van het weerzien met zijn geboorteland zijn verwerkt in zijn nieuwste show.

Daarnaast werkt de topcouturier volop met materialen die in China veelvuldig worden gebruikt, zoals zijde, wol en leer. Het kleurpalet is samengesteld uit goud, zilver, zwart, aubergine en rood.

Hans Kraaij jr presenteert de collectie, modellen showen op een 50 meter catwalk de kleurrijke en elegante ontwerpen van Sheguang Hu’s show “The power of the Roots”. De muziek voor de avond is geregisseerd door Willem Blokker - zanger van de amsterdamse formatie SYLT.


The power of the Roots

De inspiratiebron voor de wintercollectie 2009-2010 ligt bij de Olympische Spelen in China. Voor dit evenement kreeg Sheguang Hu een uitnodiging van de Chinese organisatie om kleding te ontwerpen voor de dames die de medailles aan de sporters mochten uitreiken. Mede door deze opdracht bezocht Sheguang in het laatste jaar diverse keren zijn geboorteland China.

Sheguang Hu is geboren in de Chinese provincie Binnen-Mongolië en woont sinds zijn dertiende in ons land. Na het succesvol doorlopen van de Rietveld Academie ging hij verder in de mode. Sheguang Hu (35) werkt vanuit zijn atelier in Doetinchem. Daarnaast heeft hij een winkel in Beijing en oogst hij veel succes in binnen en buitenland.


Meer info over Sheguang Hu :
www.hufashion.com

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage